Dilly Grillowany Indyk jest bezglutenowy danie główne. Ten przepis zawiera 6 porcji z 279 kalorii, 30g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $2.25 za porcję, ten przepis okładki 21% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz zieloną cebulę, ząbki czosnku, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dilly Turkey Burgers, Dilly Turkey Melt, oraz Indyk-klopsiki dilly podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze 10 składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Wlać połowę do dużej zamykanej plastikowej torby; dodać indyka. Uszczelnij torbę i obróć się w płaszcz. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 6-8 godzin lub na noc. Przykryć i schłodzić pozostały jogurt.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę z Turcji. Indyk grillowany, przykryty, na średnim ogniu, fastrygowany często zarezerwowaną marynatą, przez 1 do 1-1/4 godzin lub do momentu, gdy termometr mięsa odczyta 180°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala