Dilly Bread Ring
Dilly Bread Ring jest wegetariańska chleb. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, ciepłe mleko, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Pierścień serowy Dilly z dipem szpinakowym, Dilly Bread, oraz Dilly chleb Jana podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Dodać mleko, masło, cukier, jajka, śmietanę, przyprawy i 3 szklanki mąki. Beat na niskiej prędkości przez 30 sekund. Bij na wysokim poziomie przez 3 minuty. Wymieszaj pozostałą mąkę (ciasto będzie lepkie). Nie ugniataj. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 1 godziny.
Ciasto wymieszać. Łyżka do nasmarowanego 10-in. rurka lub karbowana rurka. Przykryć i odstawić do niemal podwojenia, około 45 minut.
Piec w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do uzyskania złocistego zabrudzenia (przykryć luźno folią, jeśli góra zbyt szybko się zarumieni). Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego.