Dijon, tymianek i brokuły z orzechów piniowych
Dijon, tymianek i brokuły z orzechów piniowych mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 94 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szalotki, musztarda dijon, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest świetne. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Tymianek i wieprzowina Dijon, oraz Jak Spiralizować brokuły: makaron z brokułami czosnkowymi z prażonymi orzechami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż brokuły na parze. Steam, pokryte, 4 minuty lub do crisp-tender.
Brokuły umieścić w dużej misce.
W misce wymieszać mieloną szalotkę, oliwę z oliwek, sok z cytryny, musztardę Dijon i posiekany świeży tymianek; wymieszać trzepaczką.
Dodać brokuły i orzeszki piniowe do mieszaniny oleju; wrzucić.