Diabły na koniu
Diabły na koniu to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis służy 30. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz dymny bekon, śliwki, tawny port i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Diabły Na Koniu, Diabły na koniu, oraz Diabły na koniu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260° i ułóż stojak na środku.
Połącz śliwki, Porto i cukier w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż port zgęstnieje w syrop luźny, o 15 protokół.
Pozostawić do ostygnięcia, przez około 10 minut, a następnie odsączyć suszone śliwki z nadmiaru syropu lub rezerwy syrop do innych zastosowań (na przykład, podawać z podsmażonym mięsem lub skropić do szklanki seltzer lub szampana).Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią aluminiową, a następnie ustawić stojak chłodzący na folii.Owinąć kawałek boczku wokół każdej śliwki i zabezpieczyć wykałaczką.
Umieść śliwki co najmniej 1 cal od siebie na stojaku chłodzącym.
Piec przez 7 minut, następnie odwrócić śliwki szczypcami i nadal piec, aż chrupiące, o 7 do 9 protokół więcej.
Przełożyć do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć. Lekko ostudzić przed podaniem.