Diabły na koniu

Diabły na koniu
Diabły na koniu może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos sojowy, brązowy cukier, daktyle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 230 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Diabły Na Koniu, Diabły na koniu, oraz Diabły na koniu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wykałaczki namoczyć w misce z wodą. Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać sos sojowy i zmielony imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Umieścić brązowy cukier w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Rozłóż daktyl, a następnie napełnij go wędzonym migdałem. Datę owinąć pół plasterkiem boczku, zabezpieczyć wykałaczką, zanurzyć wiązkę w mieszance sosu sojowego, a następnie zanurzyć w brązowym cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
MigdałyMigdały
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
BoczekBoczek
DaktyleDaktyle
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
5
Zawinięte daktyle umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia. W razie potrzeby, posypać trochę więcej brązowego cukru na wiązki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek będzie brązowy i chrupiący, 15 do 25 protokół. Pozostawić do ostygnięcia na około 15 minut przed podaniem; podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn