Devil’s Food Cake Verrine

Devil’s Food Cake Verrine
Devilâ € ™s Food Cake Verrine może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka syropu kukurydzianego, cukier granulowany, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Verrine Fraicheur: Ogórek, Jogurt I Wędzony Łosoś Verrine, Truskawkowy Jogurt Verrine, oraz Krab I Awokado Verrine.

Instrukcje

1
Zrób ciasto umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej piekarnik do 163°. masło 8x8x2-calowy kwadratowy patelnia do ciasta, ułóż dno pergaminem i posmaruj pergaminem.Mąkę tortową, cukier, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać na pergamin. W małym rondlu połącz masło i kawę na średnim ogniu, aby stopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Mąka TortowaMąka Tortowa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Przełożyć do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Ubij w maślance, jajku i żółtku, a następnie mieszaninę mąki, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej i piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 50 minut. Schłodzić na stojaku przez 15 minut. Odwróć na stojak, Usuń pergamin i całkowicie ostudź. Mus roztopić słodko-gorzkie i mleczne czekoladki w średniej żaroodpornej misce na patelni z ledwo gotującą się wodą. Zestaw aside.In inną średnią miskę, ubić żółtka i syrop nad łaźnią wodną, aż się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Zdjąć z ognia i krótko ubijać do ostygnięcia.Z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubij białka w średniej misce, aż utworzą sztywne szczyty, 1 do 2 minut.Mikserem na średniej prędkości ubijamy śmietanę w innej średniej misce do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Miksturę żółtkową ubić do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Ubij w łyżce bitej śmietany. Gumową szpatułką złóż pozostałą bitą śmietanę, a następnie białka. Przechowywać w lodówce. (Mus można przygotować do 4 godzin wcześniej.) Zrobić Streusel w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, ubić masło i cukier na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, przez 3 do 4 minut. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj vanilla.In w średniej misce wymieszaj mąkę i kakao w proszku. Mikser pracuje z małą prędkością, dodać mieszankę mąki w trzech krokach, w tym stalówki kakao i sól z końcowym dodatkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Stalówki KakaoweStalówki Kakaowe
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Wymieszać, aż ciasto się połączy. (Ciasto można schłodzić przez tydzień lub zamrozić do 2 miesięcy.) Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem i naciśnij ciasto na patelni w 1/4-cala-Gruba warstwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec w temperaturze 163° przez 8 minut, a następnie grabić widelcem, aby rozbić się na średnie grudki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Piec 7 minut więcej i grabić ponownie, aby utworzyć małe kawałki. Streusel będzie wyglądał piaszczysto i będzie chrupiący, gdy ostygnie. (Streusel można zrobić 1 dzień wcześniej.) Zrobić sos
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Umieść czekoladę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
W małym rondlu umieść śmietanę, syrop, sól i 1/4 szklanki wody i zagotuj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
13
Zdjąć z ognia, zalać czekoladą i wymieszać do rozpuszczenia. Zebrać podzielić ciepły sos czekoladowy między dwanaście 8-oz. okulary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
14
Ciasto pokroić w 1-calowe kostki i umieścić 4 w każdej szklance.
15
Mżawka 1/2 łyżeczki. Nocino na kostkach ciasta. Do każdej szklanki należy włożyć łyżkę lub mus akwenowy.
16
Posypać około 2 Tbs. streusel na wierzchu musu, i służyć. Zrób końcówki z wyprzedzeniem ciasto można piec 1 dzień wcześniej. Ciasto streusel można schłodzić przez tydzień i piec do 1 dnia wcześniej. Mus może być wykonany do 4 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1
Kalorie
1
640, tłuszcz
2
40, Kalorie Tłuszczowe
1
360, Tłuszcze Nasycone
2
25, białko
3
9, Tłuszcz Jednonienasycony
4
12, węglowodany
5
400, Cholesterol
6
150, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
67, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Składniki

1Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesłodko-gorzka czekolada, grubo posiekanasłodko-gorzka czekolada, grubo posiekana227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesłodko-gorzka czekolada, drobno posiekanasłodko-gorzka czekolada, drobno posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoz. masło niesolone; więcej na patelnięoz. masło niesolone; więcej na patelnię1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3-1 / 2 oz. mąka tortowa3-1 / 2 oz. mąka tortowa791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1 / 2 oz. stalówki kakaowe (o1-1 / 2 oz. stalówki kakaowe (o1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorąca, świeżo parzona kawagorąca, świeżo parzona kawa1TbsLyle’s Golden syrop, miód, lub lekki syrop kukurydzianyLyle’s Golden syrop, miód, lub lekki syrop kukurydziany2TbsLyle’s Golden syrop lub lekki syrop kukurydzianyLyle’s Golden syrop lub lekki syrop kukurydziany1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoz. Proszek kakaowy przetworzony po holenderskuoz. Proszek kakaowy przetworzony po holendersku1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2-1 / 2 oz. Proszek kakaowy przetworzony po holendersku2-1 / 2 oz. Proszek kakaowy przetworzony po holendersku1łyżka czerwony ocet winnyolej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy2larges1/4 szklanki plus 1 łyżka zimnej wody, podzielone1/4 szklanki plus 1 łyżka zimnej wody, podzielone1łyżka czerwony ocet winnyciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone2largesżółtka jajżółtka jaj1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1szczyptaSzczypta soli koszernejSzczypta soli koszernej85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeczekolada mleczna, grubo posiekanaczekolada mleczna, grubo posiekana1Batoniki toffi Heathsól morska drobnasól morska drobna1Batoniki toffi Heathsól kuchennasól kuchenna142opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge(1 Puchar plus 2 Tbs.) niebielona mąka uniwersalna(1 Puchar plus 2 Tbs.) niebielona mąka uniwersalna1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoz. masło niesolone, zmiękczoneoz. masło niesolone, zmiękczone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii2TbsNocino czyli ciemny rumNocino czyli ciemny rum
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn