Deviled Eggs with a Twist
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Deviled jajka z Twist spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz musztardę, jajka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa Deviled Eggs z ognistym akcentem, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Jajecznica z Twist dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart, umieścić jajka w jednej warstwie.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć jaja o 1 cal.
Podgrzać do wrzenia. Natychmiast zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 15 minut.
Spuścić wodę z jaj; jajka opłukać zimną wodą.
Umieść jajka w misce z lodowatą wodą; odstawić 10 minut.
Aby usunąć skorupę, złamać ją, dotykając delikatnie całego; toczyć się między rękami, aby poluzować. Obrać, zaczynając od dużego końca.
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Do średniej miski, wyjąć żółtka; zacieru widelcem. Wymieszać z selerem, sosem, musztardą i solą, aż dobrze wymieszać.
Wymieszać żółtko na połówki białka. Wierzch jajka z pomidorami i zieloną cebulą.