Deska cedrowa Grillowana Loup De Mer (okoń morski)

Deska cedrowa Grillowana Loup De Mer (okoń morski)
Deska cedrowa Grillowana Loup De Mer (okoń morski) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz lup de mar-skalowane, oliwa z oliwek, deska cedrowa-ryby wielkości, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Łosoś Cedrowo-Deskowy, Grillowany Łosoś Z Desek Cedrowych, oraz Grillowany Łosoś Z Desek Cedrowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kilka godzin przed gotowaniem namocz deskę w wodzie-będziesz musiał ją zważyć,aby ją utrzymać. Ja swoje robię w zlewie z ciężkim garnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzej grill do wysokiej, gdy będziesz gotowy, aby rozpocząć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Opłucz rybę i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Posyp wnętrze oliwą z oliwek i koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
5
Wnętrze ryby wyłożyć liśćmi bazylii, następnie pokroić w plasterki pomidora, cebulę i cytrynę. Ile plastrów zależy od wielkości ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Sól Na Zewnątrz ryby, a następnie związać ją z kuchennym sznurkiem - pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
7
Połóż na desce.
8
Idź do grilla. Upewnij się, że jest bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Połóż deskę / rybę na grillu i opuść pokrywę. Będziesz chciał sprawdzać co kilka minut, na wypadek, gdyby deska nie była całkowicie przemoczona - węgle i dym są dobre, płonąca deska jest zła. Tu wchodzi butelka z tryskaczem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Możesz spryskać dolną część deski kilka razy w obu przypadkach, aby trochę się zapaliła. Dym dodaje mnóstwo wspaniałego smaku.
11
Kiedy deska jest poczerniała, a ryba jest Tasty brown po " up " stronie, gotowe! (patrz zdjęcie) przynieś go i odetnij sznurek. Jeśli jesteś mięczakiem (jak ja) zdejmij głowę i podawaj!
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
12
Uwaga-ryba, którą ugotowałem, miała dużo kości, więc musiałem ostrożnie wyciągnąć mięso. Zależy tylko od twojej konkretnej ryby ...
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn