Deser Żelatynowy Brzoskwiniowy
Deser żelatynowy brzoskwiniowy jest bezglutenowy przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, żelatynę pomarańczową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Doskonale sprawdza się jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Arbuz Żelatyna Deser, Deser Żelatynowy Sangria, oraz Żelatynowe Kwadraty Deserowe podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połączyć ananasa, wodę, żelatynę w proszku i 2 łyżki cukru. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia.
Wlać do dużej miski. Przechowywać w lodówce przez 45 minut lub do momentu, gdy mieszanina zacznie gęstnieć.
W dużej misce połączyć brzoskwinie, maślankę i pozostały cukier; złożyć ubitą polewę. Złóż w mieszaninie żelatyny.
Wlać do niezaspokojonego 13-in. x 9 po. talerz. Przechowywać w lodówce, aż firma.