Deser Z Kremem Sweetheart

Deser Z Kremem Sweetheart
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj deser Sweetheart Custard. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 14g tłuszczu i w sumie 232 kalorie. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, półsłodkich kawałków czekolady, ciasta) i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 19%. Deser Sweetheart, Deser Sweetheart, oraz Brzoskwiniowy Deser Z Kremem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozwałkuj każde ciasto między woskowanym papierem na 12 cali. koło. Używając 11-calowego.- szeroki wzór w kształcie serca, pokrój każde ciasto w kształt serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
2
Ułożyć na wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką blasze do pieczenia; nakłuć widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piec w temperaturze 450° przez 7-9 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
4
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
5
Posyp cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
6
W rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól; stopniowo mieszaj mleko, aż będzie gładkie. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i będzie musować. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Zdjąć z ognia.
8
Połącz żółtka i sok z cytryny. Wymieszaj niewielką ilość gorącego nadzienia do mieszanki żółtka jaja; wróć wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadź do delikatnego wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Zdjąć z ognia. Dodać masło. Przykryj; wstaw do lodówki, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
10
W misce ubij śmietanę i cukier cukierniczy, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie ubij krem cytrynowy, a następnie dodaj bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Połóż jedno ciasto na talerzu do serwowania; posmaruj połową kremu. Ułóż połowę jagód na budyniu. Na wierzch z pozostałym kremem. Ułóż pozostałe jagody na nadzieniu. W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Mżawka na wierzchu. Wstaw do lodówki do podania.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy kremu. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn