Deser Z Kremem Sweetheart
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj deser Sweetheart Custard. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 14g tłuszczu i w sumie 232 kalorie. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, półsłodkich kawałków czekolady, ciasta) i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 19%. Deser Sweetheart, Deser Sweetheart, oraz Brzoskwiniowy Deser Z Kremem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozwałkuj każde ciasto między woskowanym papierem na 12 cali. koło. Używając 11-calowego.- szeroki wzór w kształcie serca, pokrój każde ciasto w kształt serca.
Ułożyć na wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką blasze do pieczenia; nakłuć widelcem.
Piec w temperaturze 450° przez 7-9 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
Posyp cukrem cukierniczym.
W rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól; stopniowo mieszaj mleko, aż będzie gładkie. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i będzie musować. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
Połącz żółtka i sok z cytryny. Wymieszaj niewielką ilość gorącego nadzienia do mieszanki żółtka jaja; wróć wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadź do delikatnego wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia. Dodać masło. Przykryj; wstaw do lodówki, aż ostygnie.
W misce ubij śmietanę i cukier cukierniczy, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie ubij krem cytrynowy, a następnie dodaj bitą śmietanę.
Połóż jedno ciasto na talerzu do serwowania; posmaruj połową kremu. Ułóż połowę jagód na budyniu. Na wierzch z pozostałym kremem. Ułóż pozostałe jagody na nadzieniu. W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i tłuszcz.
Mżawka na wierzchu. Wstaw do lodówki do podania.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy kremu. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.