Deser z kremem jagodowym może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 4G tłuszczu i w sumie 163 kalorii. Ten przepis służy 16. Za 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś żelatynę malinową, truskawki, bitą polewę kartonową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Aunt Carol ' s Purple Berry Cream Dessert Parfait, Ulubione przez fanów babeczki z potrójnym sernikiem jagodowym z polewą śmietanową, mieszanym kompotem jagodowym, świeżą bitą śmietaną, skórką Graham Cracker, oraz Deser Jagodowy Gingersnap dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuść żelatynę truskawkową i malinową we wrzącej wodzie. Wymieszaj w zimnej wodzie i jogurcie truskawkowo-malinowym, aż się połączą. Schłodź do syropu, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowym
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Z 50 Kaloriami
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Złożyć truskawki i bitą polewę. Łyżka do poszczególnych potraw. Schłodź do jędrności, około 4 godzin.