Deser z kremem czekoladowym

Deser z kremem czekoladowym
Deser z kremem czekoladowym zajmuje od początku do końca około 30 minut . Jedna porcja zawiera 132 kalorie , 3 g białka i 7 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 15 osób i kosztuje 42 centy za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką masło, serek śmietankowy, sztuczny słodzik będący odpowiednikiem cukru i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 12% wyniku , co nie jest aż tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Deser z kremem czekoladowym , Deser z kremem czekoladowym i Deser lodowy z kawałkami czekolady .

Instrukcje

1
W małej misce posiekaj masło z mąką, aż będzie kruche. Wciśnij w 11-calowy. x 7 cali naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Opakowanie Instant Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej CzekoladowejOpakowanie Instant Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Piec w temperaturze 350° przez 15-18 minut lub do momentu lekkiego zarumienienia. Całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
W dużej misce ubij serek śmietankowy i słodzik na gładką masę. Złóż połowę ubitej polewy. Ostrożnie rozprowadź na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W drugiej dużej misce połącz mleko i mieszankę budyniową. Ubijaj na niskiej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości.
6
Rozłóż na serku śmietankowym. Posyp pozostałą ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn