Deser Z Dyni Pecan
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pekany, cukier cukierniczy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pecan Pumpkin Pie deser Pizza z klonem bitą śmietaną, Deser Orzechowo-Orzechowy, oraz Karmelowo-Orzechowy Deser Czekoladowy.
Instrukcje
Linia A 13x9-in. naczynie do pieczenia z woskowanym papierem i pokryć papier sprayem do gotowania; odstawić.
W dużej misce, ubić dynię, mleko, cukier, jajka i wanilia, aż dobrze wymieszane.
Wlać do przygotowanej patelni.
Posypać masłem i skropić masłem.
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do złotego koloru. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Odwróć na duży talerz; ostrożnie usuń woskowany papier.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, cukier cukierniczy i waniliowy, aż będzie gładki. Złożyć ubitą polewą. Deser mrozowy. Przechowywać w lodówce.