Deser Z Dyni Gingersnap
Deser z dyni Gingersnap wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Za 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, gingersnaps, dynię w jednolitym opakowaniu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Spróbuj Deser Z Dyni Gingersnap, Gingersnap-Deser Dyniowy, oraz Deser Jagodowy Gingersnap dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połącz pierwsze cztery składniki;naciśnij na spód natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 8 minut; całkowicie ostudzić. Do nadzienia ubij w misce mieszanki budyniowe i mleko.
Dodaj dynię, cynamon, imbir, goździki i gałkę muszkatołową; dobrze wymieszaj. Złożyć bitą polewę.
Polać skórką. Schłodź przez co najmniej 4 godziny. Do polewania w ciężkim rondlu zagotuj mleko i brązowy cukier na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Kontynuuj gotowanie i mieszaj na małym ogniu przez 6-8 minut lub do zgęstnienia. Gotuj i mieszaj przez 6-8 minut lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; dodać orzechy pekan i wanilię. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Pokrój deser w kwadraty; skrop polewą.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka Gingersnap w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "