Deser Z Budyniem Śliwkowym Pieczonym
Deser z budyniem śliwkowym to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kostek chleba, zmielony cynamon, mielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 23%. Spróbuj Pieczony Budyń Śliwkowy, Malva Budyń, Południowoafrykański Deser Pieczony, oraz Deser śliwkowy Marty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Śmietana masło i cukier. Beat w jajkach, jeden po drugim, aż w pełni włączone. W osobnej misce wrzuć porzeczki, rodzynki i pekany z mąką. Złożyć do mieszaniny masła. Złożyć w chleb, cynamon, ziele angielskie, goździki i przyprawa pumpkin pie.
Wlać do naczynia do pieczenia 8x8 cala.
Piec w rozgrzanym piekarniku 40 minut, aż zestaw.