Deser warstwowy PB & J
Ten przepis służy 12. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz zimną bitą polewę, ciasto funta, galaretkę o smaku waniliowym pudding instant i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Deser Warstwowy, Deser Dyniowy Warstwowy, oraz Tropikalny Deser Warstwowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić galaretkę na plasterkach ciasta. Ułóż połowę plasterków ciasta, galaretki do góry, na dnie patelni 13x9 cali.
Wymieszać masło orzechowe w średniej misce z wire whisk do kremowej. Stopniowo dodawać mleko, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Dodać mieszanki budyniowe. Beat 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Łyżka połowę mieszanki budyniu na plastry ciasta na patelni; top z warstwami pozostałych plastrów ciasta, galaretki-boki do góry, i pozostałą mieszaninę budyniu.
Rozłóż ubitą polewę na budyniu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Pokroić na 12 sztuk. Resztki deseru przechowywać w lodówce.