Deser warstwowy PB & J

Deser warstwowy PB & J
Ten przepis służy 12. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz zimną bitą polewę, ciasto funta, galaretkę o smaku waniliowym pudding instant i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Deser Warstwowy, Deser Dyniowy Warstwowy, oraz Tropikalny Deser Warstwowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozprowadzić galaretkę na plasterkach ciasta. Ułóż połowę plasterków ciasta, galaretki do góry, na dnie patelni 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Wymieszać masło orzechowe w średniej misce z wire whisk do kremowej. Stopniowo dodawać mleko, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Dodać mieszanki budyniowe. Beat 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
4
Łyżka połowę mieszanki budyniu na plastry ciasta na patelni; top z warstwami pozostałych plastrów ciasta, galaretki-boki do góry, i pozostałą mieszaninę budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Rozłóż ubitą polewę na budyniu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
6
Pokroić na 12 sztuk. Resztki deseru przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn