Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 77 centów za porcję. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jeśli masz cukier, serek philadelphia, mleko i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deser Truskawkowy Warstwowy, Truskawkowy Deser Warstwowy, oraz Deser warstwowy z fasolą waniliową i lodami truskawkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj okruchy wafli, cukier i masło; naciśnij na dno patelni o wymiarach 13x9 cali. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Ubić serek śmietankowy i 2 łyżki. mleko w dużej misce z trzepaczką do wymieszania. Wymieszać w połowie chłodnego Bata; rozłożyć na skórce. Wierzch z jagodami. Ubij mieszanki budyniowe i 3-1 / 2 szklanki mleka z trzepaczką 2 min.; zalać jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przechowywać w lodówce 4 godziny.
4
Przed podaniem rozprowadzić pozostałym chłodnym batem.