Deser Truskawkowo-Mango Margarita
Truskawkowo-Mango Margarita deser może być tylko napój szukasz. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 516 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, truskawki w syropie, połówki truskawek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Deser Truskawkowa Margarita, SOS Deserowy Truskawkowy Margarita, oraz Kompot Truskawkowo-Mango Margarita dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać składniki skórki. Wcisnąć mocno w dnie ungreased 9-lub 8-calowy springform patelni; przechowywać w lodówce 10 minut.
Łyżka sorbetu na skorupie; rozprowadzić równomiernie metalową szpatułką. Zamrozić 30 minut.
W dużej misce wymieszaj rozmrożone truskawki, używając trzepaczki do rozbicia na małe kawałki. Ubić w margarita wymieszać, aż dobrze wymieszane. Złóż bitą śmietanę. Ostrożnie wlać do patelni na sorbet. Zamrozić co najmniej 3 godziny, aż do uzyskania jędrności.
Używając 4-calowych drewnianych szaszłyków, umieść pół truskawki i plasterek mango na każdym z 10 szaszłyków.
Posypać gruboziarnistym cukrem.
Na wierzch deseru umieścić szaszłyki do dekoracji. Aby służyć, pokroić w kliny.