Deser Truflowy Z Podwójną Czekoladą
Przepis Podwójnie Czekoladowy deser truflowy może zaspokoić Twoje pragnienie kreolskie w około 4 godziny i 20 minut. Ten deser ma 227 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę Piekarską, masło, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deser Czekoladowo-Truflowy, Kubki Z Podwójną Truflową Czekoladą, oraz Trójkąty Z Podwójną Czekoladową Truflą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8x4-calowa patelnia do chleba z folią. Mikrofalówka pierwsze 4 składniki w średniej misce mikrofalowej na wysokości 2-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia czekoladek i masła i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 1-1 / 2 min. Całkowicie fajne. Wymieszać wanilią. Przechowywać w lodówce 30 min. lub aż zgęstnieje.
Łyżka 1/2 szklanki ostudzić ubijać do małej miseczki. Przechowywać w lodówce do późniejszego użycia. Stopniowo dodawać pozostały chłodny bicz do mieszaniny czekolady, stale mieszając, aż dobrze wymieszane. Łyżka do przygotowanej patelni.
Przechowywać w lodówce 3 godziny. Unmold deser na talerzu; usunąć folię. Top deser z reserved cool Bat.
Deser pokroić w plastry; na wierzch polać truskawkami czystymi i pełnymi truskawkami.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować to Joyce Vineyards Albarino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
![Joyce Vineyards Albarino]()
Joyce Vineyards Albarino
Energiczny i stalowy Hiszpański styl Albariño jest wyraźnie świeży z podwyższonymi aromatami i pikantną kwasowością. Chrupiące i orzeźwiające z cierpkim zielonym jabłkiem, białą brzoskwinią i pikantnymi owocami cytrusowymi, a także mokrymi sosami, pestką moreli i przepyszną solą fizjologiczną, co sprawia, że jest to świetny letni popijacz.