Deser Sernik Dyniowy

Deser Sernik Dyniowy
Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj deser z sernikiem dyniowym. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 265 kalorii, 4 g białka i 19 g tłuszczu każda. Za 72 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup mielony imbir, okruchy krakersów graham, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 20%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Deser z sernikiem dyniowym, Deser z sernikiem dyniowym i Deser z sernikiem bananowym.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj orzechy włoskie, okruchy krakersów, cukier i przyprawy; wymieszać z masłem. Naciśnij spód nienatłuszczonego 10-calowego. Forma do tarty z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batonik Butterfinger, PosiekanyBatonik Butterfinger, Posiekany
Daktyle, Wypestkowane I PosiekaneDaktyle, Wypestkowane I Posiekane
Cukier Turbinado (myty, Surowy).Cukier Turbinado (myty, Surowy).
1/4 Głowy Sałaty Rzymskiej Lub Góry Lodowej, Pokrojonej W Cienkie Plasterki1/4 Głowy Sałaty Rzymskiej Lub Góry Lodowej, Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Ananas (z Puszki), Rozgnieciony I OdsączonyAnanas (z Puszki), Rozgnieciony I Odsączony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
Dynia, KonserwowaDynia, Konserwowa
2
Aby wypełnić, w dużej misce utrzyj serek śmietankowy i cukier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki I Posiekane Pistacje OpcjonalnieMandarynki I Posiekane Pistacje Opcjonalnie
Ananas (z Puszki), Rozgnieciony I OdsączonyAnanas (z Puszki), Rozgnieciony I Odsączony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Okry, Posiekanej (mrożonej Lub świeżej)1 Funt Okry, Posiekanej (mrożonej Lub świeżej)
3
Dodaj jajka; ubijaj na niskiej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas (z Puszki), Rozgnieciony I OdsączonyAnanas (z Puszki), Rozgnieciony I Odsączony
4
Dodaj dynię i 1/4 łyżeczki cynamonu; ubijaj na niskiej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle, Wypestkowane I PosiekaneDaktyle, Wypestkowane I Posiekane
Gingersnaps, OpcjonalnieGingersnaps, Opcjonalnie
5
Wlać do skorupy; posypać orzechami włoskimi i pozostałym cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle, Wypestkowane I PosiekaneDaktyle, Wypestkowane I Posiekane
Daktyle, Wypestkowane I PosiekaneDaktyle, Wypestkowane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Posiekanego Sera Cheddar Lub Szwajcarskiego Sera1-1/2 Szklanki Posiekanego Sera Cheddar Lub Szwajcarskiego Sera
6
Połóż patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pomidorki śliwkowe, Pokrojone Na 12 Plasterków2 Małe Pomidorki śliwkowe, Pokrojone Na 12 Plasterków
Tuzin 5-calowych Tortilli Kukurydzianych, Najlepiej Białych, Lub Przygotowanych Muszli TacoTuzin 5-calowych Tortilli Kukurydzianych, Najlepiej Białych, Lub Przygotowanych Muszli Taco
7
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, aż środek ciasta będzie prawie gotowy. Studzimy na metalowej kratce przez 1-1/2 godziny. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton O Dużej WytrzymałościKarton O Dużej Wytrzymałości
5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar

Polecane wino: Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Sernik w menu? Spróbuj połączyć z Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce i Sauternes. Do sernika (bez czekolady) bezpieczne są białe wina deserowe, ale słodkie lambrusco będzie dobrze współgrać z klasycznym sernikiem truskawkowym. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Bollinger Brut Special Cuvee. Ma 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna złożoność aromatyczna, aromaty dojrzałych owoców i korzenne, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Aromaty gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łączone ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn