Deser Marchewkowy
Deser marchewkowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Mieszanka masła, cukier, połówki nerkowca, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Marchew Sambharo / jak zrobić ciepłą sałatkę z marchwi, Confit Carrot Arancini Canapes Z Pieczoną Marchewką, oraz marchew sambharo, jak zrobić sałatkę z marchwi.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu połącz marchew i mleko. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż większość mleka odparuje, o 10 protokół. Wymieszać z cukrem i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina wyschnie. Mieszać stale, aby upewnić się, że nie pali.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Mieszać w nerkowce i rodzynki, i saute, aż orzechy nerkowca są złoty brąz.
Rozłóż na mieszaninie marchwi.
Posypać wierzch mielonym kardamonem dla zapachu.