Marmurkowy Deser jogurtowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 277 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt waniliowy, orzechy, pokrojone owoce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mrożony Deser Jogurtowy Marmurkowy, Sernik Marmurkowy Deser Brownie, oraz Deser Sernik Czekoladowo-Marmurkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. w średniej misce pokrój masło na mąkę, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż równomiernie wymieszasz. Wymieszać z orzechami. Naciśnij równomiernie na dnie 9-calowej kwadratowej patelni lub 9-calowej patelni sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
2
Piec około 15 minut lub do jasnobrązowego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Łyżka mrożonych jogurtów na skórkę, różne smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Jogurty rozprowadzić lekko na gładko. Przykryć i zamrozić przez co najmniej 3 godziny do uzyskania jędrności, ale nie dłużej niż 2 tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
5
Odstawić w temperaturze pokojowej około 10 minut przed cięciem. Zanurz nóż w gorącej wodzie, a następnie uruchom nóż wzdłuż deseru, aby poluzować. Top deser z owocami; skropić syropem czekoladowym. Przechowywać w zamrażarce.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.