Kanapki z wołowiną z papryką, boczkiem i rukolą z pikantną musztardą

Kanapki z wołowiną z papryką, boczkiem i rukolą z pikantną musztardą
Kanapki z wołowiną, boczkiem i rukolą z pikantną musztardą to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 740 kalorii, 37g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na 5,39 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka rukoli dziecka, boczek, steki z polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wołowa z musztardą z rukolą, czerwoną cebulą i sałatką z fasoli woskowej, Musztarda-I-Boczek-Crusted Kurczaka Bites With Bacon Aioli Przepis, oraz Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Steki obsypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
StekStek
2
Wymieszać majonez, musztardę i chrzan w małej misce do dressingu. Przykryć steki i opatrunek oddzielnie i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wrzucić cienko pokrojone grzyby i sok z cytryny w średniej misce do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posypać lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
5
Szczotkuj grubą dużą patelnię obficie olejem i podgrzewaj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj steki i gotować do pożądanej doneness, o 5 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
7
Przenieść steki na talerz; odstawić 15 minut. Boczek gotować w tej samej patelni na średnim ogniu, aż brązowy i chrupiące. Za pomocą szczypiec przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
8
Dno rolki ułożyć na talerzach; rozprowadzić opatrunkiem. Steki kroimy cienko i dzielimy na bułki. Wierzch z boczkiem, pieczarkami i rukolą. Kanapki przykryć roladkami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RukolaRukola
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
StekStek
BoczekBoczek
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn