Zielona Panzanella z marynowaną szalotką

Zielona Panzanella z marynowaną szalotką
Zielona Panzanella z marynowaną szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, rozdarty chleb wiejski 1 1/2", pomidory pamiątkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Panzanella Z Ogórkami I Marynowaną Cebulą, Marynowana jagodowa sałatka panzanella, oraz Grillowany stek Panzanella z marynowanymi warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz szalotkę i ocet w małej misce; doprawić solą i pieprzem i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić na 30 minut.
3
Tymczasem pomidory układamy na większej blasze do pieczenia, doprawiamy solą i stajemy 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Przenieść 2 łyżki octu z szalotkimixture do dużej miski (rezerwa pozostającyvinegar z szalotki).
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Stale ubijając, stopniowo dodawać olej; ubijać aż do połączenia.Przyprawić sos solą, pieprzem i więcejwinegar z mieszanki szalotki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodaj pomidory i ich soki do ubraniai delikatnie wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
7
Pozostawić mieszankę pomidorowąi w temperaturze pokojowej, aż pomidory otrzymają więcej soków i lekko zmiękną, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
1
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać chleb i garlic na dużej blasze do pieczenia i skropić oliwą; doprawić solą i pieprzem.Lekko ściskaj kawałki chleba za pomocą rąk, aby równomiernie wchłonęły olej i pokryły jedną warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec kawałki chleba, rzucając od czasu do czasu, aż chrupiące na zewnątrz, ale nadal żuć w centrum, 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Niech grzanki lekko ostudzić, a następnie wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Dodaj rukolę i grzanki do miski z mieszanką Tomato; doprawić solą i papryką i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
RukolaRukola
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Odcedzić marynowaną szalotkę.
7
Podawać panzanellę z polaną szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn