Deser Jabłkowo-Żurawinowy
Jabłko-żurawina deser może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka żurawiny, Sok z cytryny, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Deser Żurawinowo-Jabłkowy, Deser Jabłkowo-Żurawinowy, oraz Ciepły Deser Jabłkowo-Żurawinowy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375ºF. W dużej misce wymieszaj jabłka, żurawinę, cynamon, syrop i sok z cytryny. Łyżka do ungreased 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem lodów widelcem, aż będą kruche.
Posypać mieszaniną owoców.
Piec 35 do 40 minut lub aż jabłka będą miękkie, soki są bąbelkowe i polewa jest złoty brąz. Fajne około 30 minut.
Podawać na ciepło z lodami.