Jeśli 78 centów za porcję spada w Twoim budżecie, deser dyniowo-przyprawowy może być świetnym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 344 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cukier, brązowy cukier, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kawa deserowa z likierem Bailey ' s Pumpkin Spice, Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, oraz Spice Up Your Life: Pumpkin Spice Breakfast Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w średniej misce, wymieszać wszystkie składniki crumbly. Naciśnij na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Piec od 15 do 20 minut dłużej lub do momentu napełnienia. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
W schłodzonej małej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Ubij w cukrze, skórce pomarańczowej i cynamonie, aż uformują się sztywne szczyty.