Deser Czekoladowo-Jagodowy O Niskiej Zawartości Tłuszczu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj deseru czekoladowo-jagodowego o niskiej zawartości tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz budyń instant o smaku czekoladowym, maliny, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Deser Czekoladowy Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przykryj dno 9-calowej kwadratowej patelni z plasterkami ciasta, krojeniem i kawałkowaniem plasterków, aby pasowały. Ubij mieszanki budyniowe i mleko trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Wymieszać 1 szklankę chłodnego bicza; rozłożyć na plastrach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, Obrane
2
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
3
Przed podaniem polać pozostałym chłodnym batem i jagodami.