Delikatne ciasteczka czekoladowe z grejpfrutem i anyżem gwiazdkowym
Miękkie ciasteczka czekoladowe z grejpfrutem i anyżem gwiazdkowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 53 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę uniwersalną, masło, skórkę grejpfruta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Delikatne ciasteczka czekoladowe z grejpfrutem i anyżem gwiazdkowym, Anyż Gwiaździsty Wieprzowy, oraz Herbatniki z anyżem gwiazdkowym.
Instrukcje
Połącz czekoladę i masło w misce mediummicrowave-safe. Kuchenka mikrofalowa w odstępach 10-sekundowych, aż czekolada zostanie prawie stopiona; wyjąć i mieszać, aż stopi się i będzie gładka. Drobno zmielić 1 łyżeczkę cukru i 3-gwiazdkowy anyż w młynku do przypraw lub małym młynku do kawy.
Przenieść do małej miski; ubić kwiat, kakao, grubą sól i proszek do pieczenia.
Ubić pozostałe 1/4 szklanki cukru, jajka, miód i skórki grejpfruta w dużej bowluntil grube i gładkie. Złożyć w czekoladzie, następnie suche składniki. Przykryć miskę; chillbatter do zimnego i jędrnego, co najmniej 45 minut i do 1 dnia.
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż 3 duże arkusze papieru pergaminowego. Dropbatter przez tablespoonfuls na preparedsheets, odstępy kopce 2 cale od siebie.
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, untildry-looking i tester wychodzi z moistcrumbs nadal dołączone, o 10 protokół.Schłodzić na arkuszu 3 minuty, następnie przenieść toracks i ostudzić całkowicie. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przechowywać szczelnie między arkusze papieru woskowanego.
* Anyż Gwiaździsty jest brązowym, w kształcie gwiazdy. Jest dostępny w części przyprawowej niektórych supermarketów oraz w specjalności