Dekonstruowana Panierowana Cukinia
Dekonstruowana panierowana cukinia wymaga mniej więcej 23 minuty od początku do końca. Na 44 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, łyżeczki oliwy z oliwek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To jest przynoszone przez Oh My Veggies. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Dekonstruowana Panierowana Cukinia, Zdekonstruowana patelnia Manicotti z kluskami z cukinii, oraz Zdekonstruowane Manicotti szpinakowe ze spiralnymi ziemniakami i cukinią.
Instrukcje
Umieścić kawałki chleba w robocie kuchennym i proces do postaci drobnej okruchy.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, wirując do herbu.
Dodaj bułkę tartą, włoskie przyprawy, i szczypta soli; gotować, aż rumiane, o 2 protokół.
Przenieść bułkę tartą do miski i ostrożnie wytrzeć patelnię.
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Dodać cukinię i gotować 10-12 minut więcej, nadal mieszać od czasu do czasu, aż warzywa są złocisto brązowy kolor i cukinia zmięknie.
Dodać sól i pieprz do smaku i top z mieszaniny bułki tartej i parmezanu przed podaniem.