Deen Burger
Deen Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 1042 kalorie, 59G białka, oraz 70 g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz vidalian cebula, mielona wołowina, bułki burger, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burger Z Czarnej Fasoli Z Indyka Z Frytkami Z Cukinii Od Braci Deen, Paula Deen Bar Malinowy, oraz Praliny Paula Deen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść boczek na blasze do pieczenia i piec, aż chrupiące, 12 do 15 protokół.
W misce, wymieszać mieloną wołowinę, białą cebulę i trochę soli i pieprzu, aż po prostu połączone. Nie przepracuj tego. Uformuj wołowinę w cztery paszteciki o grubości 1 cala i użyj kciuka, aby utworzyć wcięcie na środku każdego burgera.
Umieścić na talerzu i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
Rozgrzej grill do średnio wysokiego ciepła i posmaruj ruszty grillowe olejem.
Umieścić hamburgery na grillu i gotować, 3 do 5 minut na stronie.
Dodaj plasterki sera do hamburgerów w ostatniej chwili grillowania, obejmujące grill, aby pomóc ser do stopienia.
Usuń hamburgery z grilla, aby odpocząć. Toast bułki cut-side w dół Przez 1 minutę, gdy hamburgery odpoczywają. Kanapka Hamburgery z cebulą Vidalia, boczek, rozdrobniona sałata, pomidory, awokado i specjalny sos Jamie.
Wymieszać majonez, ketchup i musztardę razem w małej misce. Daje 1/2 szklanki.