Death By Chocolate V
Śmierć przez czekoladę V wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Mieszanka śmietany, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Death by Chocolate IV, Śmierć przez czekoladę, oraz Śmierć przez czekoladę.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i kakao przesiać. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z kwaśną śmietaną, wodą i wanilią. Beat w mieszaninie mąki tylko do włączenia. Wymieszać z czekoladą.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na 10 minut, a następnie odwróć się na stojaku z drutu i całkowicie ostudź. Gdy ciasto jest chłodne, przesiać cukier cukierniczy na wierzch.