Côtes de Boeuf z masłem ziołowym
Côtes de Boeuf z masłem ziołowym jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 980 kalorii. Na 10,12 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, masło ziołowe, steki rib-eye i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Côtes de Porc, Francuska zupa cebulowa i wino Côtes du Rhône #Winophiles, oraz Boeuf Bourguignon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki posypać solą i pieprzem. Grilluj na średnio gorących do gorących węglach 5 minut. Obróć steki o 90 stopni, aby utworzyć znaki crosshatch. Kontynuuj grillowanie 5 minut. Turn steki nad, i grill 10 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając w połowie czasu gotowania, aby utworzyć znaki crosshatch.
Wyjąć z grilla; odstawić na 10 minut.
Pokrój ukośnie na ziarno w plastry o grubości 1/4 cala. Do każdej porcji doprawić odrobiną masła ziołowego. (Pozostałe masło można schłodzić do późniejszego wykorzystania.)