Cztery Makarony Serowe Florentyna
Ten przepis służy 45 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka twarogu knudsen milkfat, serek philadelphia, szpinak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaron Florentyna, Makaron Florencki Z Krewetkami, oraz Patelnia Makaron Florentyna.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. Tymczasem szpinak gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; dobrze odcedzić.
Dodać serek śmietankowy; mieszać do rozpuszczenia. Wymieszać z twarogiem i jajkami.
Dodać do mieszanki szpinaku z mozzarellą; wymieszać lekko.
Łyżka do 8-lub 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia; top z parmezanem.
Piec 25 min. lub aż do przegrzania.