Czosnkowo-ziołowy pieczony stelaż jagnięcy
Czosnkowo-ziołowy pieczony stelaż jagnięcy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 489 kalorii, 29g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z cytryny, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Stelaż jagnięcy z czosnkowo-ziołową skórką, Zapiekana w ziołach jagnięcina z sosem dymnym Cabernet, oraz Stelaż jagnięciny wiosennej z pieczonym czosnkiem.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Jagnięcinę posypać równomiernie solą i świeżo zmielonym pieprzem; rub jagnięcinę równomiernie mieszanką ziołową.
Umieść na patelni z galaretką lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 35 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki). Przykryć folią; odstawić na 10 minut przed podaniem. Stelaż pokroić na 8 sztuk.