Czosnkowo-Chile Grillowane Udka Z Indyka

Czosnkowo-Chile Grillowane Udka Z Indyka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać czosnek-Chile grillowane uda indyka spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, udka z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis od Epicurious ma 369 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany Indyk I Bok Choy Z Sosem Czosnkowo-Chile, Grillowane udka z kurczaka Cacciatore z Super zmiażdżonymi ziemniakami czosnkowymi, oraz Chile i przyprawa Grillowany Indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zdjąć skórę indyka i zamrozić w małej plastikowej torebce. (Możesz użyć skóry, aby skwarki do naszej rozdrobnionej sałatki z jarmużu z skwarkami ze skóry indyka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Wyciąć kość udową z każdego uda i zapisać w innej zamykanej plastikowej torbie w zamrażarce na przyszły zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Czosnek rozgnieść na pastę z 2 łyżeczkami soli w moździerzu i tłucz lub mielone i zacieru do pasty z ciężkim nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Mięso MieloneMięso Mielone
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
NóżNóż
4
Wymieszać pastę z proszkiem chili, kminkiem i oliwą z oliwek i rozprowadzić na udach w naczyniu do pieczenia. Przykryj naczynie i zamarynuj uda, schłodzone, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przygotować grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym( średnio wysoki dla gazu); patrz procedura grillowania, poniżej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Stojak na grill olejowy, następnie grilluj uda (przykryj tylko w przypadku korzystania z grilla gazowego), obracając raz lub dwa razy, aż termometr zarejestruje 77°, 15 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Przełożyć na talerz i odstawić na 5 do 10 minut przed krojeniem.
1
Instrukcje grillowania na węglu drzewnym: otwarte otwory wentylacyjne na dnie grilla. Zapal duży rozrusznik kominowy pełen węgla drzewnego (najlepiej twardego).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Do Bezpośredniego-
3
Instrukcje dotyczące ogrzewania: gdy węgle są zapalone, wyrzuć je przez dolny stojak, pozostawiając przestrzeń wolną od węgli po jednej stronie grilla równą rozmiarowi potrawy do grillowania, gdzie żywność może być przenoszona w przypadku jakichkolwiek rozbłysków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Gdy węgiel zmieni kolor na szarawo biały (zacznij sprawdzać węgle po 15 minutach), grill będzie najgorętszy, a następnie zacznie się ochładzać. Będzie to w odpowiedniej temperaturze średniej temperatury, gdy można trzymać rękę 5 cali nad stojakiem grilla (bezpośrednio nad węglami) przez 3 do 4 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Grill Gazowy instrukcje: rozgrzej wszystkie palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie dostosuj ciepło zgodnie z recepturą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1
* Uda mogą być również pieczone. Ułóż je na wyłożonej folią blasze i piecz około 4 do 5 cali od ciepła, obracając raz lub dwa razy, aż termometr rejestruje 170 ° F, 15 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn