Czosnek puree Pasternak i ziemniaki
Czosnek puree Pasternak i ziemniaki jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, pasternak, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Puree Pasternakowe i ziemniaki, Puree Pasternakowe I Ziemniaki, oraz Puree Pasternakowe i ziemniaki.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w holenderskim piekarniku; przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub do miękkości.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania. Odrzuć liść laurowy.
Połącz mieszaninę ziemniaków, zarezerwowany płyn do gotowania, sól i pieprz w misce; beat ze średnią prędkością miksera, aż będzie gładka.
Skropić olejem ziemniaki.