Czosnek Limonka Yuca Mash
Czosnek Lime Yuca Mash może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 246 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, sok z limonki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem), Lucjan czerwony z czosnkiem Yuca, oraz Buñuelos de Yuca y Queso (frytki Jukańskie i serowe).
Instrukcje
Wymieszać yuca i połowę czosnku w dużym rondlu.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby całkowicie pokryć yuca. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 20 min. albo dopóki yuca nie będzie czuła.
W międzyczasie w małym rondelku połączyć pozostały czosnek, dressing, czarny pieprz i kminek; gotować na średnim ogniu 4 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Dodać bulion z kurczaka i sok z limonki; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
Odcedzić yuca; umieścić w misce do serwowania.
Dodać mieszankę opatrunkową; lekko wymieszać.
Posypać serem i pietruszką.