Czosnek indyk i pierogi
Czosnek z indykiem i pierożkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz chili jalapeño, odtłuszczony bulion z kurczaka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierogi Z Indyka, Indyk i pierogi, oraz Indyk Z Pierogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zdjąć i wyrzucić skórę indyka; opłukać uda i osuszyć.
W 4-do 5-quart nonstick patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Dodać udka indyka w jednej warstwie i często obracać, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, łącznie 4 do 5 minut.
Przełożyć indyka na obramowany talerz.
W międzyczasie obierz ząbki czosnku.
Dodaj do masła na patelni; mieszać często, aż lekko rumiane, 2 do 3 protokół.
Dodaj grzyby, seler, i chili; mieszać często, aż warzywa są lekko rumiane, 8 do 10 protokół.
Dodaj indyka i wszelkie nagromadzone soki, bulion i wino. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż indyk jest bardzo miękki po przekłuciu, 1 1/4 do 1 1/2 godziny.
Wyjąć z ognia i zwrócić indyka do obramowanej płyty. Kiedy indyk jest wystarczająco chłodny, aby poradzić sobie z nim, wyciągnij mięso z kości, rozrywając je na kawałki wielkości kęsa; wyrzuć kości. Powrót mięso na patelnię i wymieszać w 1/2 szklanki mielonej kolendry.
Tymczasem w misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i 1/2 łyżeczki soli.
Dodać jajko i mleko; mieszać widelcem, aż ciasto będzie równomiernie zwilżone i utrzyma się razem.
Powrót mieszaninę indyka do wysokiej temperatury; podczas gotowania, zmniejszyć ogień do gotowania na wolnym ogniu. Delikatnie upuść 2 łyżki miarki ciasta na patelnię w jednej warstwie. Przykryć i dusić, bez mieszania, aż pierogi nie będą już wilgotne w środku najgrubszej części (wycięte do testu), około 10 minut.
Łyżka indyka i pierogów w szerokich miseczkach.
Posypać równomiernie pozostałą 1/4 szklanki mielonej kolendry.