Czosnek Herbed Kurczak
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Czosnek Herbed kurczaka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, estragon, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak czosnkowy z ziemniakami herbacianymi, Cytrynowo-czosnkowy Herbed kurczak, oraz Herbed kotlety z kurczaka w sosie cytrynowo-czosnkowym.
Instrukcje
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
W małej misce ubij razem czosnek, suszony estragon, sól, zmielony czarny pieprz i oliwę z oliwek.
Kładziemy każdą pierś na pół na kawałku folii wystarczająco dużej, aby przykryć kurczaka.
Kurczaka posmarować mieszanką czosnku.
Szczelnie zamknąć kurczaka w folii. Gotować na przygotowanym grillu około 40 minut.
Zdjąć z grilla. Wyrzucić folię i soki.
Na grillu ułożyć rozpakowanego kurczaka.
Szczotkowanie często z pozostałą mieszaniną czosnku i często obracając, kontynuuj gotowanie 5 do 10 minut na stronę lub do pożądanej doneness.