Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso Fresco
Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso fresco to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 120g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 1351 kalorii. Na 8,64 zł / porcja, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka selera, wody, wywaru warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Powolne wędzone łopatki wieprzowe z kapustą Napa Slaw i Queso Fresco, oraz Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić duszoną wieprzowinę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Osuszyć wieprzowinę z soków i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu lub garnku o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Umieścić wieprzowinę w garnku i dobrze brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Usuń wieprzowinę i zmniejsz ogień do średniego, dodaj cebulę, marchew, seler, koper włoski, czosnek, tymianek, liście laurowe, sól i pieprz. Gotuj, aby zmiękczyć warzywa, około 10 minut, a następnie odgazuj garnek winem, skrobając kawałki przyklejone do dna garnka.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodać bulion z kurczaka i wymieszać, wsunąć wieprzowinę z powrotem do garnka i doprowadzić płyny do niskiego wrzenia. Przykryć garnek i umieścić w piekarniku na 2 do 2 1/2 godziny, obracając mięso 1/2 sposób przez gotowanie. Trzymaj wieprzowinę w piekarniku, aż mięso będzie miękkie i rozpadnie się po wyciągnięciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Wyjmij wieprzowinę z garnka, połóż na półmisku, a gdy będzie wystarczająco chłodna, aby się nią zająć, odciągnij mięso od siebie 2 widelcami, podziel mięso i zachowaj jedną połowę. Odcedzić płyny do gotowania i dodać do zastrzeżonej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Aby marynowane cebule i chiles: w rondlu na średnim ogniu, dodać ocet, wodę, cukier, 1 łyżeczka soli i nasiona kolendry, i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Ułóż cebulę i pieprz w małym pojemniku z ciasną pokrywką i zalej solanką. Schłodzić, przykryć i przechowywać schłodzone przez minimum kilka godzin i do kilku dni. Uwaga kucharza: marynowana cebula i papryka tworzą potężnych towarzyszy dymiącego łagodnego gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Banan Pieprz Pierścienie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
9
Aby Czerwony posole: nasiona i łodygi ancho chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili Pepper
10
Paprykę umieścić w garnku i przykryć wywarem, w razie potrzeby dodać trochę wody do przykrycia. Rozpuścić paprykę doprowadzając płyny do niskiego wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż papryka będzie miękka. Ostrożnie przenieść paprykę i ich płyny do robota kuchennego i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Tymczasem, ciepła o 2 łyżki oliwy z oliwek, kilka obrotów patelni, na patelni na średnim ogniu, i dodać cebulę, czosnek, i doprawić papryką, chile proszek, kminek, sól, i pieprz. Gotować, aż warzywa są bardzo miękkie, 10 do 12 minut, wymieszać w puree z pieprzu, hominy, kolendra, 2 szklanki wywaru z kurczaka, miód, sok z 1 limonki, i 1/2 szarpanej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Uncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Hominy
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Dodaj tylko tyle wody, aby utworzyć gulasz jak luźne lub grube, jak chcesz, 1 do 2 szklanki dodatkowego płynu. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
13
Aby służyć, podgrzej gulasz na średnim ogniu. Raz gorące, łyżka gulaszu do płytkich misek i top z marynowanej cebuli i jalapenos, queso fresco, i służyć z ciepłym zwęglone tortille do zanurzenia i zawijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Cebula
Queso Fresco
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych