Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso Fresco

Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso Fresco
Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso fresco to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 120g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 1351 kalorii. Na 8,64 zł / porcja, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka selera, wody, wywaru warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Powolne wędzone łopatki wieprzowe z kapustą Napa Slaw i Queso Fresco, oraz Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić duszoną wieprzowinę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Osuszyć wieprzowinę z soków i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu lub garnku o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Umieścić wieprzowinę w garnku i dobrze brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Usuń wieprzowinę i zmniejsz ogień do średniego, dodaj cebulę, marchew, seler, koper włoski, czosnek, tymianek, liście laurowe, sól i pieprz. Gotuj, aby zmiękczyć warzywa, około 10 minut, a następnie odgazuj garnek winem, skrobając kawałki przyklejone do dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodać bulion z kurczaka i wymieszać, wsunąć wieprzowinę z powrotem do garnka i doprowadzić płyny do niskiego wrzenia. Przykryć garnek i umieścić w piekarniku na 2 do 2 1/2 godziny, obracając mięso 1/2 sposób przez gotowanie. Trzymaj wieprzowinę w piekarniku, aż mięso będzie miękkie i rozpadnie się po wyciągnięciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Wyjmij wieprzowinę z garnka, połóż na półmisku, a gdy będzie wystarczająco chłodna, aby się nią zająć, odciągnij mięso od siebie 2 widelcami, podziel mięso i zachowaj jedną połowę. Odcedzić płyny do gotowania i dodać do zastrzeżonej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Aby marynowane cebule i chiles: w rondlu na średnim ogniu, dodać ocet, wodę, cukier, 1 łyżeczka soli i nasiona kolendry, i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Ułóż cebulę i pieprz w małym pojemniku z ciasną pokrywką i zalej solanką. Schłodzić, przykryć i przechowywać schłodzone przez minimum kilka godzin i do kilku dni. Uwaga kucharza: marynowana cebula i papryka tworzą potężnych towarzyszy dymiącego łagodnego gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Banan Pieprz PierścienieBanan Pieprz Pierścienie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
9
Aby Czerwony posole: nasiona i łodygi ancho chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
10
Paprykę umieścić w garnku i przykryć wywarem, w razie potrzeby dodać trochę wody do przykrycia. Rozpuścić paprykę doprowadzając płyny do niskiego wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż papryka będzie miękka. Ostrożnie przenieść paprykę i ich płyny do robota kuchennego i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Tymczasem, ciepła o 2 łyżki oliwy z oliwek, kilka obrotów patelni, na patelni na średnim ogniu, i dodać cebulę, czosnek, i doprawić papryką, chile proszek, kminek, sól, i pieprz. Gotować, aż warzywa są bardzo miękkie, 10 do 12 minut, wymieszać w puree z pieprzu, hominy, kolendra, 2 szklanki wywaru z kurczaka, miód, sok z 1 limonki, i 1/2 szarpanej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
HominyHominy
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Dodaj tylko tyle wody, aby utworzyć gulasz jak luźne lub grube, jak chcesz, 1 do 2 szklanki dodatkowego płynu. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
13
Aby służyć, podgrzej gulasz na średnim ogniu. Raz gorące, łyżka gulaszu do płytkich misek i top z marynowanej cebuli i jalapenos, queso fresco, i służyć z ciepłym zwęglone tortille do zanurzenia i zawijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
Queso FrescoQueso Fresco
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Składniki

1porcja startego parmezanuobfita łyżka syropu z agawy lub mioduobfita łyżka syropu z agawy lub miodu4papryka ancho chilepapryka ancho chile2kilogramyłopatka wieprzowa bez kościłopatka wieprzowa bez kości1łyżka czerwony ocet winnymarchewka obrana i pokrojona pod kątemmarchewka obrana i pokrojona pod kątem2małe żebraseler (od serca), pokrojony pod kątem z zielonymi dołączonymiseler (od serca), pokrojony pod kątem z zielonymi dołączonymi9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1porcja startego parmezanuchile proszekchile proszek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)1garśćŚwieża kolendra, liście zebrane i posiekaneŚwieża kolendra, liście zebrane i posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona kolendrynasiona kolendry4krewetki i żyłkiCiepłe, zwęglone tortille z mąki lub kukurydzy, do serwowaniaCiepłe, zwęglone tortille z mąki lub kukurydzy, do serwowania3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1małekoper włoski, w plastrachkoper włoski, w plastrach2świeże liście lauroweświeże liście laurowe1garśćMały świeży tymianek, liście pozbawioneMały świeży tymianek, liście pozbawione2Papryka Fresno w plasterkachPapryka Fresno w plasterkach4goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany4Duże goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach2warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony794papryka habanerohominy, opłukane i osuszone (ok. 3 szklanki)hominy, opłukane i osuszone (ok. 3 szklanki)1jalapeno w plastrachjalapeno w plastrach4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2limonkilimonki2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1łyżka czerwony ocet winnycebula posiekanacebula posiekana1cebula, koniec korzenia dołączony i pokrojony w cienkie klinycebula, koniec korzenia dołączony i pokrojony w cienkie kliny4krewetki i żyłkiQueso fresco lub inny łagodny ser, do polewaniaQueso fresco lub inny łagodny ser, do polewania2czerwona cebula, pokrojona w 1/4-calowe pierścienieczerwona cebula, pokrojona w 1/4-calowe pierścienie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi1porcja startego parmezanuwędzona słodka paprykawędzona słodka papryka2Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak lub bulion warzywnykurczak lub bulion warzywny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn