Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso Fresco

Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso Fresco
Czerwony Posol wieprzowy z marynowaną cebulą i Queso fresco to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 120g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 1351 kalorii. Na 8,64 zł / porcja, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka selera, wody, wywaru warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Powolne wędzone łopatki wieprzowe z kapustą Napa Slaw i Queso Fresco, oraz Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić duszoną wieprzowinę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Osuszyć wieprzowinę z soków i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu lub garnku o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Umieścić wieprzowinę w garnku i dobrze brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Usuń wieprzowinę i zmniejsz ogień do średniego, dodaj cebulę, marchew, seler, koper włoski, czosnek, tymianek, liście laurowe, sól i pieprz. Gotuj, aby zmiękczyć warzywa, około 10 minut, a następnie odgazuj garnek winem, skrobając kawałki przyklejone do dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać bulion z kurczaka i wymieszać, wsunąć wieprzowinę z powrotem do garnka i doprowadzić płyny do niskiego wrzenia. Przykryć garnek i umieścić w piekarniku na 2 do 2 1/2 godziny, obracając mięso 1/2 sposób przez gotowanie. Trzymaj wieprzowinę w piekarniku, aż mięso będzie miękkie i rozpadnie się po wyciągnięciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Wyjmij wieprzowinę z garnka, połóż na półmisku, a gdy będzie wystarczająco chłodna, aby się nią zająć, odciągnij mięso od siebie 2 widelcami, podziel mięso i zachowaj jedną połowę. Odcedzić płyny do gotowania i dodać do zastrzeżonej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Aby marynowane cebule i chiles: w rondlu na średnim ogniu, dodać ocet, wodę, cukier, 1 łyżeczka soli i nasiona kolendry, i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Ułóż cebulę i pieprz w małym pojemniku z ciasną pokrywką i zalej solanką. Schłodzić, przykryć i przechowywać schłodzone przez minimum kilka godzin i do kilku dni. Uwaga kucharza: marynowana cebula i papryka tworzą potężnych towarzyszy dymiącego łagodnego gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Banan Pieprz PierścienieBanan Pieprz Pierścienie
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Aby Czerwony posole: nasiona i łodygi ancho chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
10
Paprykę umieścić w garnku i przykryć wywarem, w razie potrzeby dodać trochę wody do przykrycia. Rozpuścić paprykę doprowadzając płyny do niskiego wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż papryka będzie miękka. Ostrożnie przenieść paprykę i ich płyny do robota kuchennego i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Tymczasem, ciepła o 2 łyżki oliwy z oliwek, kilka obrotów patelni, na patelni na średnim ogniu, i dodać cebulę, czosnek, i doprawić papryką, chile proszek, kminek, sól, i pieprz. Gotować, aż warzywa są bardzo miękkie, 10 do 12 minut, wymieszać w puree z pieprzu, hominy, kolendra, 2 szklanki wywaru z kurczaka, miód, sok z 1 limonki, i 1/2 szarpanej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
HominyHominy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodaj tylko tyle wody, aby utworzyć gulasz jak luźne lub grube, jak chcesz, 1 do 2 szklanki dodatkowego płynu. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
13
Aby służyć, podgrzej gulasz na średnim ogniu. Raz gorące, łyżka gulaszu do płytkich misek i top z marynowanej cebuli i jalapenos, queso fresco, i służyć z ciepłym zwęglone tortille do zanurzenia i zawijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
Queso FrescoQueso Fresco
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

1porcja startego parmezanuobfita łyżka syropu z agawy lub mioduobfita łyżka syropu z agawy lub miodu4papryka ancho chilepapryka ancho chile2kilogramyłopatka wieprzowa bez kościłopatka wieprzowa bez kości1łyżka czerwony ocet winnymarchewka obrana i pokrojona pod kątemmarchewka obrana i pokrojona pod kątem2małe żebraseler (od serca), pokrojony pod kątem z zielonymi dołączonymiseler (od serca), pokrojony pod kątem z zielonymi dołączonymi9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1porcja startego parmezanuchile proszekchile proszek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)1garśćŚwieża kolendra, liście zebrane i posiekaneŚwieża kolendra, liście zebrane i posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona kolendrynasiona kolendry4trochę posiekanej cukiniiCiepłe, zwęglone tortille z mąki lub kukurydzy, do serwowaniaCiepłe, zwęglone tortille z mąki lub kukurydzy, do serwowania3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1małekoper włoski, w plastrachkoper włoski, w plastrach2świeże liście lauroweświeże liście laurowe1garśćMały świeży tymianek, liście pozbawioneMały świeży tymianek, liście pozbawione2Papryka Fresno w plasterkachPapryka Fresno w plasterkach4goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany4Duże goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach2warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony794papryka habanerohominy, opłukane i osuszone (ok. 3 szklanki)hominy, opłukane i osuszone (ok. 3 szklanki)1jalapeno w plastrachjalapeno w plastrach4trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna4trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2limonkilimonki2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1łyżka czerwony ocet winnycebula posiekanacebula posiekana1cebula, koniec korzenia dołączony i pokrojony w cienkie klinycebula, koniec korzenia dołączony i pokrojony w cienkie kliny4trochę posiekanej cukiniiQueso fresco lub inny łagodny ser, do polewaniaQueso fresco lub inny łagodny ser, do polewania2czerwona cebula, pokrojona w 1/4-calowe pierścienieczerwona cebula, pokrojona w 1/4-calowe pierścienie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1porcja startego parmezanuwędzona słodka paprykawędzona słodka papryka2Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak lub bulion warzywnykurczak lub bulion warzywny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn