Czerwony Lucjan Z Sezamową Marynatą Imbirową
Czerwony Snapper Z sezamową marynatą imbirową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 574 kalorii, 99g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 8,07 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz filet z Lucjana, czosnek, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Czerwony Lucjan z sezamową marynatą imbirową, Marynata Imbirowo-Sezamowa, oraz Sezam Czosnek Imbir Limonka SOS Zanurzeniowy Lub Marynata są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Mikrofalowe nasiona sezamu na wysokości około 1 minuty.
Wymieszaj olej, soję, ocet, imbir, czosnek i cayenne.Filety marynaty w mieszaninie 10-15 minut .Ułóż filety na talerzu z grubą stroną Na Zewnątrz.Przykryć folią i odpowietrzyć w dwóch miejscach.Kuchenka mikrofalowa na wysokości 4-5 minut, aż najgrubsza część jest po prostu nieprzezroczysta.
Posypać prażonym sezamem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.