Czerwony Lucjan na parze z grzybami i imbirem

Czerwony Lucjan na parze z grzybami i imbirem
Gotowany na parze Czerwony Lucjan z grzybami i imbirem jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 10. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 627 kalorii, 41g białka, oraz 32G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pachnący lepki ryż, pastę miso, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gotowany Na Parze Czerwony Snapper Ze Świeżym Imbirem I Limonką Przepis, Ryba Gotowana Na Parze Z Szynką, Pieczarkami, Imbirem, Czosnkiem I Szalotkami, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche.

Instrukcje

1
W mini robocie, połączyć szalotki z chiles, trawa cytrynowa, imbir i 1/2 łyżeczki soli. Przetworzyć na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
W średnim rondlu podgrzać olej roślinny do połysku. Wymieszać pastę scallion i usunąć z ognia. Wymieszać z miso, sosem rybnym, estragonem i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sos RybnySos Rybny
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Umieść dwa arkusze folii o wymiarach 20 na 26 cali na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Skropić folię oliwą z oliwek i roztrzepać szalotką. Ułóż pięć filetów snapper na środku każdego kawałka folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Filety skropić białym winem i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Rozprowadzić pastę scallion-miso na filetach i top z grzybami i edamame, jeśli używasz. Złóż boki folii i uszczelnij opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MisoMiso
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8
Umieść paczki na grillu i paruj na średnim ogniu przez około 15 minut, aż paczki się nadmuchną, a soki w środku energicznie bulgotną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Ryby i warzywa przełożyć na talerze. Na wierzchu łyżkę soków do gotowania i podawać z pachnącym lepkim ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lepki RyżLepki Ryż
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia41
Magazyn