Gotowany na parze Czerwony Lucjan z grzybami i imbirem jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 10. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 627 kalorii, 41g białka, oraz 32G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pachnący lepki ryż, pastę miso, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gotowany Na Parze Czerwony Snapper Ze Świeżym Imbirem I Limonką Przepis, Ryba Gotowana Na Parze Z Szynką, Pieczarkami, Imbirem, Czosnkiem I Szalotkami, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche.
Instrukcje
1
W mini robocie, połączyć szalotki z chiles, trawa cytrynowa, imbir i 1/2 łyżeczki soli. Przetworzyć na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
Cały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
W średnim rondlu podgrzać olej roślinny do połysku. Wymieszać pastę scallion i usunąć z ognia. Wymieszać z miso, sosem rybnym, estragonem i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Sos Rybny
Cały Imbir, Rozgnieciony
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Miso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść dwa arkusze folii o wymiarach 20 na 26 cali na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Skropić folię oliwą z oliwek i roztrzepać szalotką. Ułóż pięć filetów snapper na środku każdego kawałka folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Lucjana
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Filety skropić białym winem i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Rozprowadzić pastę scallion-miso na filetach i top z grzybami i edamame, jeśli używasz. Złóż boki folii i uszczelnij opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miso
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cały Imbir, Rozgnieciony
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Umieść paczki na grillu i paruj na średnim ogniu przez około 15 minut, aż paczki się nadmuchną, a soki w środku energicznie bulgotną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Ryby i warzywa przełożyć na talerze. Na wierzchu łyżkę soków do gotowania i podawać z pachnącym lepkim ryżem.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.