Czerwony, biały i niebieski warstwowe ciasto Flaga
Czerwony, biały i niebieski warstwowe ciasto flaga może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 1,53 zł za porcję. 50996 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz betty bitą puszystą lukier, białka jajek, mieszankę ciastek betty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czerwony, biały i niebieski warstwowe ciasto Flaga, Arbuz Fruit Flag-Czerwone, Białe I Niebieskie Owoce, oraz Warstwowe czerwone, białe i niebieskie babeczki waniliowe z niezawodną Kreą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. smarować lub spryskać dwie 8-calowe okrągłe Patelnie; umieścić 8-calowy okrągły kawałek gotowania pergaminu w dolnej części każdej patelni. Smar lub spray papier pergaminowy. W dużej misce, pokonać czerwone składniki warstwy ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na dużej prędkości około 2 minut lub do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozprowadzić w patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Piec 29 do 34 minut lub do góry sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte. Cool 10 minut; uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta. Delikatnie usuń z patelni do stojaka chłodzącego; Usuń pergamin. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Spłaszczyć warstwy ciasta, przycinając zaokrąglone wierzchołki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Wytnij warstwy na pół poziomo, aby uzyskać 4 cienkie czerwone warstwy. W 1 warstwie Wytnij małą okrągłą od środka, używając 4-calowego noża do ciastek. Owinąć i zamrozić 1 cienką warstwę i warstwę, która została wycięta; zapisać do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. smar lub spray 8-calowy Okrągły patelni; miejsce 8-calowy okrągły kawałek gotowania pergamin papieru w dolnej części patelni. Smar lub spray papier pergaminowy. W średniej misce, pokonać wszystkie niebieskie składniki warstwy ciasto z wyjątkiem posypki mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na dużej prędkości o 2 minut lub do gładkiej. Złożyć posypki do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piec 29 do 34 minut lub do góry sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte. Cool 10 minut; uruchomić nóż wokół boku patelni poluzować ciasto. Delikatnie wyjąć z patelni do stojaka chłodzącego; wyjąć papier pergaminowy. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Spłaszczyć warstwę ciasta, przycinając zaokrąglony wierzch. Nie przeciąć na pół poziomo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyciąć małe okrągłe z centrum, za pomocą 4-calowy Okrągły biszkopt cutter. Owinąć i zamrozić 4-calową rundę; Zapisz do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. smar lub spray 8-calowy Okrągły patelni; miejsce 8-calowy okrągły kawałek gotowania pergamin papieru w dolnej części patelni. Smar lub spray papier pergaminowy. W średniej misce, pokonać białe składniki warstwy ciasta z mikserem elektrycznym na dużej prędkości o 2 protokół lub do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piec 29 do 34 minut lub do góry sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte. Cool 10 minut; uruchomić nóż wokół boku patelni poluzować ciasto. Delikatnie wyjąć z patelni do stojaka chłodzącego; wyjąć papier pergaminowy. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Spłaszczyć warstwę ciasta, przycinając zaokrąglony wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wytnij warstwę na pół poziomo, aby uzyskać 2 cienkie białe warstwy. W 1 warstwie Wytnij małą okrągłą od środka, używając 4-calowego noża do ciastek. Owinąć i zamrozić warstwę, która została wycięta; zapisać do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
1
Umieść 1 czerwoną warstwę ciasta na stojaku na ciasto lub półmisku; rozłóż 1/3 szklanki lukru na wierzchu. Wierzch z 1 białą warstwą ciasta; rozprowadzić 1/3 szklanki lukru na wierzchu. Na wierzchu drugą czerwoną warstwą ciasta; rozprowadzić 1/3 szklanki lukru na wierzchu. Delikatnie wierzch z niebieską warstwą. Ostrożnie rozprowadzić cienką warstwę lukru na krawędzi cięcia wewnątrz warstwy niebieskiego ciasta. Delikatnie włóż biały 4-calowy placek okrągły; top z lukrem, a następnie czerwony 4-calowy placek okrągły; naciśnij lekko. Strona mróz i wierzch ciasta za pomocą pozostałego lukru. Wierzch z posypką. Przechowywać luźno w lodówce.