Czerwone ziemniaki z rozmarynem Belli
Przepis na Czerwone ziemniaki z rozmarynem Belli można przygotować w około 40 minut . Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 76 centów za porcję. Ta przystawka ma 390 kalorii , 6 g białka i 19 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i kup masło, rozmaryn, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 78 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i przyjazną dla fodmap . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 53% , to danie jest solidne. Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj czerwone ziemniaki z rozmarynem , lekkie czerwone ziemniaki z rozmarynem oraz czerwone ziemniaki z czosnkiem i rozmarynem .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wymieszaj roztopione masło i olej, a następnie wlej do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Włóż ziemniaki do naczynia i mieszaj, aż pokryją się nimi.
Posypać rozmarynem, solą i pieprzem. Przykryć folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie. Od czasu do czasu mieszaj ziemniaki, aby równomiernie się upiekły.