Czerwone Wino-Makaron Pomidorowy

Czerwone Wino-Makaron Pomidorowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc wypróbuj pastę z czerwonego wina-pomidora. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz dodatki: bazylia, parmezan, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron z białego wina z sosem pomidorowym, Makaron pomidorowy z białym winem i szpinakiem, oraz Klopsiki wieprzowe z Pastanem w sosie pomidorowym.

Instrukcje

1
Podsmaż czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 1 minutę lub aż lekko rumiane. Ostrożnie wymieszać z winem i 5 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Wymieszaj gorący makaron, ser mozzarella i 1/3 szklanki parmezanu w dużej misce, rzucając do pokrycia, aż ser zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
ParmezanParmezan
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać sos pomidorowy na mieszaninę makaronu, i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
MakaronyMakarony
4
Podawać natychmiast z pożądanymi dodatkami.
5
Czerwone wino-makaron pomidorowo-Stekowy: przygotować sos zgodnie z zaleceniami. Wymieszać 2 szklanki cienko pokrojonego gotowanego steku do mieszanki pomidorowej przed gotowaniem na wolnym ogniu. Dusić 20 minut lub aż zgęstnieje. Zastąp 12 uncji makaronu penne na cienkie spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
SpaghettiSpaghetti
Czerwone WinoCzerwone Wino
PomidorPomidor
MakaronyMakarony
SOSSOS
StekStek
6
Białe wino-makaron pomidorowo-Małżowy: przygotować sos zgodnie z zaleceniami, zastępując wytrawne białe wino czerwonym winem. Wymieszać w 2 odsączone (5-uncja) puszki posiekane małże do mieszaniny pomidorów tuż przed rzuceniem mieszaniną makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
Czerwone WinoCzerwone Wino
PomidorPomidor
MałżeMałże
MakaronyMakarony
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn