Czerwone Wino i rozmaryn Marinara
Czerwone Wino i rozmaryn Marinara może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz pomidory w puszkach, bazylię, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Klopsiki z czerwonym winem Marinaran i Cheesy Herbed Polenta, Małże w sosie z białego wina (Mejillones A La Marinara), oraz Rozmaryn-Marynata Do Czerwonego Wina.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół.
Dodać wino i kolejne 7 składników (wino przez pastę pomidorową). Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; gotować 20 minut lub aż gruby.