Red velvet topnienia chwile wymaga o 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 25 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, pełnotłusty twarożek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Momenty Topnienia, Topienie Chwile Ciasteczka, oraz Topienie Chwile Ciasteczka.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 160C / 140C fan / gas 3 i linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić masło i wanilię w dużej misce, i ubić, aż miękki i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj kolorystykę i pokonać połączyć. Pozostałe składniki biszkoptu przesiać do miski i wymieszać, aż do uzyskania jednolitego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Za pomocą rąk rozwałkuj ciasto na małe kulki (ważę je, więc każde ciastko ma ten sam rozmiar, po 20 g), następnie umieść 10 na każdej przygotowanej blasze do pieczenia, pozostawiając kilka cali między każdym ciastkiem. Używając widelca zanurzonego w mące, naciśnij na każdy z herbatników, pozostawiając wcięcie i naciskając ciastka trochę bardziej płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Wkładamy tacki do lodówki na około 15 minut lub do momentu, aż ciastka lekko się ujędrnią, następnie pieczemy 20-25 minut. Pozwól im ostygnąć na tacach przez 5 minut przed przejściem do stojaka z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Do nadzienia, umieścić masło, cukier puder i wanilia w dużej misce i ubić razem, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać serek śmietankowy i ekstrakt z cytryny i ubijać, aż tylko połączenie ekstraktu z cytryny pomoże nadać nadzieniu odrobinę dodatkowego smaku, aby pomogło mu stanąć na tle herbatników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąg Z Cytryny
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
8
Gdy ciastka ostygną, włóż nadzienie do worka rurowego wyposażonego w gładką okrągłą końcówkę i nadzienie rurowe na połowie herbatników, umieszczając je razem z drugim ciastkiem.