Czerwona Sałatka Ziemniaczana

Czerwona Sałatka Ziemniaczana
Czerwona Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 10 porcjami. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz pikantną brązową musztardę, majonez, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie super. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Tajskie czerwone Curry z warzywami, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie, aby przykryć i osolić 1 łyżeczką soli 40 minut lub do miękkości; odcedzić i ostudzić 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
2
Wymieszać razem majonez, musztardę, pieprz i pozostałe 1 1/2 łyżeczki soli w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Ziemniaki obrać i pokroić w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Do miski dodać ciepłe kostki ziemniaczane i starte jajka i delikatnie wymieszać z mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
ZiemniakZiemniak
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Podawać natychmiast lub, w razie potrzeby, przykryć i schłodzić.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn