Czerwona Komosa Ryżowa Z Ciecierzycą, Szpinakiem I Jajkiem

Czerwona Komosa Ryżowa Z Ciecierzycą, Szpinakiem I Jajkiem
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Red Quinoa z ciecierzycy, szpinak & jajko może być doskonały przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 56g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 1290 kalorii. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Mieszanka octu jabłkowego, wstępnie oczyszczony szpinak dla niemowląt, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Jedno-garnek śródziemnomorskiej Quinoa ze szpinakiem + ciecierzyca, Komosa Ryżowa Z Ciecierzycą, oraz Quinoan curry i ciecierzyca.
TrudnośćNormalny
Gotowe W46 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn