Czerwona komosa ryżowa z Chardą Szwajcarską i jajkiem w koszulce
Czerwona komosa ryżowa z boczkiem szwajcarskim i jajkiem w koszulce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 470 kalorii, 16G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szwajcarski Chard Z Gotowaną Sałatką Jajeczną, Duszona kiełbasa i pomidory z boczniakiem szwajcarskim i jajkami w koszulce, oraz Zupa z bulionu szwajcarskiego i białej fasoli z jajkami gotowanymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować quinoa zgodnie z instrukcją opakowania. Tymczasem, przynieść średni rondel z około 2 w. wody i octu na wolnym ogniu; utrzymuj gorące, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podgrzać 1 łyżkę. olej na patelni na średnim ogniu. Gotować cebulę, marchew, i łodygi chard, mieszając często, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Chard Szwajcarski
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać czosnek i grzyby; gotować, aż grzyb zmięknie, dodając olej do patelni w razie potrzeby, o 2 protokół. Na wierzch warzyw ułożyć liście chard, dodać 2 łyżki. wody i soli, i gotować, pod przykryciem, aż liście więdną, o 2 protokół. Wymieszać z komosą ryżową. Podzielić mieszaninę między 2 miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Grzyby
Czosnek
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Chard Szwajcarski
Woda
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
4
Rozbij jajko na małe naczynie. Za pomocą łyżki szczelinowej zawirować gotującą się wodę w kółko, a następnie powoli wlać jajko. Gotuj, aż białe firmy i żółtko zrobi się tak, jak chcesz (1 minuta na miękko ustawione).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
żółtko Jaja
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
5
Podnieś jajko z wody do góry jednej z misek quinoa; powtórz z drugim jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Skropić każdą miskę 1 łyżką. olej i posypać pieprzem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypiorek
Pieprz
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego